Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Laatste kans op de Rotterdamse Startersprijs

08 april 2016

Als startende ondernemer is dit jouw Laatste kans op de Rotterdamse Startersprijs. De winnaar van de Rotterdamse Startersprijs wint naast de prestigieuze titel en veel publiciteit, een flinke ´kickstart´voor de onderneming: een jaar lang gratis een compleet kantoor in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam (t.w.v. € 15.000,-), coaching van enkele experts en introductie bij een aantal grote zakelijke netwerken. Rotterdamse ondernemers die maximaal twee jaar zijn ingeschreven bij de KvK en een ijzersterk bedrijfsplan hebben, kunnen zich tot 15 april hiervoor aanmelden.

Blikvanger voor het nieuwe kantoor

De winnaar van de Rotterdamse Startersprijs krijgt een flinke blikvanger voor de deur van je nieuwe kantoor. Vanaf half mei tot half juni zal er een gigantische trap met 180 treden vanaf Stationsplein, pal voor het Groot Handelsgebouw. Met de trap wordt dit jaar de 75 jaar naar de wederopbouw gevierd met manifestatie: Rotterdam viert de stad! Op 16 mei de dag na de finale van de Rotterdamse Startersprijs wordt de trap officieel geopend door de burgemeester. De trap is voor iedereen geopend tot 12 juni van 10.00 tot 22.00 uur.

Ben jij of ken jij iemand die absoluut deze Rotterdamse Startersprijs moet winnen? Ga de uitdaging dan aan en meld je gratis aan tot 15 april op de website.

Blog

Je uren bijhouden doe je zo: 4 onmisbare tips voor je urenregistratie als ondernemer


Met onderstaande tips kom je als startende ondernemer minder snel financieel in de knoop


Lees meer

Nieuws

Btw-vrijstelling? Bekijk vóór 2 december of de kleineondernemersregeling iets voor jou is

Wil je per 1 januari 2024 deelnemen aan de kleineondernemersregeling (KOR)? Dan is het goed om nu een afweging te maken, want aanmelden voor het nieuwe jaar kan tot 2 december 2023.

Moneybird, het meest gebruikte boekhoudprogramma onder (startende) ondernemers

Uit onderzoek van ZZP Expert Martijn Pennekamp is gebleken dat Moneybird momenteel het meest gebruikte boekhoudprogramma onder (startende) ondernemers is.

Lees meer