Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
21  april 2017

Businesstraining: Groei in jouw droom business

Breda

Je droomklant verder helpen en onweerstaanbare waarde bieden

         

Krijg jij liever een JA! op 1 los consult van € 67,- of op een ontzettend mooi traject van  € 670,- waarmee jij je klant van probleem naar oplossing helpt?

Je bent werkzaam als coach of therapeut en hebt je een eigen praktijk of wilt hiermee starten. Eventueel heb je er nog een baan in loondienst naast.

Je wilt mensen helpen met jouw talent. Je hebt ook ontzettend deskundige hulp te bieden. Je weet alleen niet hoe je jouw hulp aan kunt bieden anders dan in de vorm die je nu kent met als gevolg dat je er niet uitspringt ten opzichte van je con-collega’s.

Veel zzp’ers werken volgens het principe van uurtje factuurtje en werken keihard maar de gedroomde omzet blijft achter. In het ergste geval sluit de deur van je praktijk na een paar jaar ondernemen.

Op vrijdag 21 april 2017 kun je nog instappen in module 4 (van 5) van de businesstraining: Groei in jouw droom business

Het thema van deze module is:

Unieke waarde toevoegen aan je dienst waardoor het voor je droomklant onweerstaanbaar wordt om niet voor jou te kiezen.

Deze module 4 ontdek je:

  • Hoe het is om in de schoenen te staan van je droomklant.
  • Waar je droomkant écht op zit te wachten zodat jij je hulp daarop kunt toespitsen.
  • Voor je waarde staan en onderscheidend durven zijn.
  • Wat vraagt je gedroomde omzet aan acties gedurende het jaar en hoe pak je dit slim en zacht werkend aan? Zacht werken is supereffectief en is het tegenovergestelde van hard werken. 
  • Samenstelling van jouw unieke dienst van waarde. Of als je al een basis hebt staan: Hoe je meer waarde kunt toevoegen aan je bestaande dienst zodat je je klant nog beter en verder helpt.

Uniek:

Instap in het businessprogramma is op iedere module mogelijk. Stap je in bij module 4 dan volg je de trainingsdag van module 1, 2 en 3 alsnog dit najaar. De trainingsmaterialen van vorige modules krijg je direct tot je beschikking. 

Complete informatie over de businesstraining is na te lezen op: http://www.bewustzijninwording.nl/businesstraining-groeiinjouwdroombusiness/ 

Praktische informatie

Waar? Locatie trainingsdagen is Zero-Point, Ceresstraat 29 te Breda.
Investering? Businesstraining van 5 maanden € 1.650,- ex 21% btw.
Interesse, vragen of opgeven voor deelname? Bel mij op 06 31 69 11 32 of mail naar info@bewustzijninwording.nl

Hartelijke groet, Maaike de Bruijn, Ontdek- & Realisatie Coach, Bewust Zijn in Wording

agenda

Data ophalen ...

Nieuws

Helft van de ondernemers is lid van vereniging

Ongeveer de helft van de Nederlandse ondernemers is lid van een vereniging. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de Kamer van Koophandel. Mkb'ers (62%) zijn overigens vaker lid van een vereniging dan zzp'ers (43%).

KvK: merendeel zzp'ers en mbk'ers verwacht groeiende omzet

Het grootste gedeelte van de zzp'ers en mkb'ers verwacht in de aankomende jaren een groei in omzet. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Groeiambities en -belemmeringen van zzp en klein-mkb’ van de Kamer van Koophandel dat vandaag verschijnt.

Lees meer