Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
26  januari 2019

Gratis startersdag Veluwe

Harderwijk
         

Ben jij startend ondernemer? Speciaal voor jou organiseert Starterscollectief Veluwe op 26 januari de Startersdag. Met al jouw vragen en ideeën kun je bij experts uit de regio terecht. Begin het jaar met een boost, ontmoet andere ondernemers en laat jouw bedrijf groeien!

Het evenement vindt plaats op zaterdag 26 januari van 09:00 tot 13:30 uur in het Congrescentrum Bouw & Infra Harderwijk. Toegang is gratis!

Informatiemarkt

Met ruim twintig stands komen alle thema’s aan bod. Regionale experts beantwoorden je ondernemersvragen op het gebied van financieringen, pensioenopbouw, algemene voorwaarden, huisstijl, vloggen, klanten vinden, boekhouding, marketing en PR. Op het speciale Starterscollectief plein vind je de partners van de stichting die jou graag verder helpen.

Pitchwedstrijd

Ook dit jaar staat de pitchwedstrijd centraal tijdens de Startersdag Veluwe. Wil jij kans maken om voor een volle zaal jouw bedrijf te promoten én op een prachtigpakket? Meld je dan GRATIS via onderstaande link aan en doe mee aan de pitchwedstrijd!

Lees op de website hoe de pitchwedstrijd werkt.

Kom je ook? Voor meer informatie en aanmelden klik je op de onderstaande button.

agenda

Data ophalen ...