Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
27  september 2018

Gratis webinar: "Payroll voor freelancers en zzp'ers"

Online
         

Doen waar je goed in bent, waar, voor wie en wanneer je wilt. Dat is de reden waarom jij hebt gekozen om te starten als zelfstandig ondernemer. Toch komen er bij het ondernemerschap ook minder leuke zaken als administratie, belastingen en slecht betalende klanten om de hoek kijken. Wil je meer rust hebben en je volledig focussen op de leuke dingen waarvoor je freelancer of zzp’er bent geworden? Payroll kan jouw drukke leven een stuk makkelijker maken. Nieuwsgierig? Bekijk het gratis webinar: Payroll voor freelancers en zzp'ers.

Inhoud van het webinar: Payroll voor freelancers en zzp'ers

Tijdens het webinar ontdek je waarom payroll voor veel freelancers en zzp’ers een uitkomst is. Na het bekijken van het webinar weet jij onder meer antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is het verschil tussen werken in loondienst en zelfstandig ondernemerschap?
  • Wat is payroll en hoe werkt het?
  • Wanneer kies je voor payroll?
  • Waarom kies je voor payroll?
  • Wat kost payroll?

Experts aan het woord

Céline Laoût leidt als Gastvrouw het webinar in goede banen. Zij geeft het woord aan Lars van Geffen (Freelance Expert) en Annemieke Raatsie (Freelance Opnameleider). Beiden hebben veel ervaring met payroll. Ieder op een eigen manier. Lars adviseert zzp’ers en freelancers over de payroll mogelijkheden, terwijl Annemieke gebruikmaakt van de payroll dienst. Zo geeft het webinar een goed beeld van wat payroll inhoudt en hoe het voor jou kan werken.

Deelnemen en inschrijven

Deelname aan dit webinar is gratis. Klik op onderstaande link om je in te schrijven.