Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Agenda
28  september 2015

Gratis webinar: 'Pensioen? Dat kun je zelf doen!'

Online

Leer in 1 uur wat pensioen is en hoe het Nederlandse pensioenstelsel werkt.

         

Uit onderzoek van Centraal Beheer is gebleken dat veel zzp'ers en dan met name vrouwelijke zzp'ers geen pensioen opbouwen. Daarom organiseert ikwordzzper.nl in samenwerking met partner BrightPensioen het webinar: 'Pensioen? Dat kun je zelf doen!'.

Pensioen opbouwen als zzp’er
Pensioen opbouwen is niets meer dan een (fiscaal vriendelijk) spaarpotje maken voor later. Wanneer je uit loondienst komt, is er vaak een mogelijkheid om door te blijven storten in het pensioenfonds van je (ex-) werkgever. Informeer dan ook altijd eerst bij jouw huidige of vorige werkgever of je wellicht kunt doorstorten en bekijk of dat voor jou een aantrekkelijke keuze is.

Er zijn ook allerlei andere mogelijkheden om pensioen op te bouwen, van enorm ingewikkelde pensioenpolissen tot het meest eenvoudige banksparen voor ondernemers. In het webinar leggen Martijn Pennekamp van ikwordzzper.nl en Sjaak Zonneveld van BrightPensioen je uit welke mogelijkheden je hebt als zzp'er om pensioen op te bouwen.

Gratis webinar
Op maandag 28 september 2015 om 16:00 vindt het gratis webinar van Martijn en Sjaak plaats. In een webinar van een uur leggen ze uit wat pensioen is en hoe het Nederlands pensioenstelsel werkt. Ze laten de verschillende mogelijkheden de revue passeren en ze vertellen je wat de voor- en nadelen van deze verschillende mogelijkheden zijn.

Uiteraard leggen ze ook uit hoe BrightPensioen werkt en wat het verschil is tussen BrightPensoen en andere aanbieders. Het wordt echter geen reclamepraatje. Aan het eind van het webinar begrijp je meer van pensioen en weet je uit welke mogelijkheden je kunt kiezen. Het webinar duurt maximaal een uur en tijdens het webinar is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen aan Martijn en Sjaak.

Aanmelden
Klik op onderstaande button om je aan te melden voor het webinar: 'Pensioen? Dat kun je zelf doen!'.

Lees meer

Kennisbank

Hier vind je handige artikelen Lees meer
Starten met je ondernemingsplan
Starten vanuit de WW
Starten met je uurtarief
Welke aftrekposten heb ik als ondernemer?
Lees meer