Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
21  oktober 2017

Het Ondernemersweekend

Volkel
         

Wil jij jouw onderneming een extra boost geven? Wil jij in contact komen met andere ondernemers waar jij iets van kunt leren? Vind jij het leuk om jouw kennis te delen en houd je van (h)eerlijk eten en drinken? Kom dan naar het ondernemersweekend op 21 en 22 oktober!

Inhoud Ondernemersweekend
Local Flavour organiseert een inspirerend evenement voor en door ondernemers. Je gaat een weekend lang een creatief proces in met gelijkgestemden. Je inspireert elkaar, leert van elkaar en wie weet ontstaan er mooie samenwerkingen achteraf. Elke ondernemer draagt een steentje bij met zijn/haar kennis en expertise. De precieze inhoud van het programma zal helemaal liggen aan jouw inbreng en die van de andere deelnemers. Wat in ieder geval op het programma staat is een workshop timemanagement met veel praktische tips.

Elke ondernemer kan meedoen. Op basis van de aanmeldingen wordt het programma ingevuld. We zoeken ondernemers in verschillende branches die een workshop/training willen verzorgen of die de andere ondernemers verder kunnen helpen met hun talenten (denk bijvoorbeeld aan een fotograaf, businesscoach etc). Het wordt een waardevol weekend dat je niet wilt missen.

Waar en wanneer
Het ondernemersweekend zal plaatsvinden op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2017. De locatie is De Brabantse Hoeve in Volkel.

Aanmelden of meer informatie?
Klik op onderstaande button om je aan te melden en/of meer informatie

Blog

Krijg meer kliks met een .NL-domein


‘Volledig duurzaam’ pensioen opbouwen: wat is hier precies voor nodig?


Lees meer