Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
15  juni 2017

Middag lezing: ''De Wet DBA, de mogelijkheden en de ZZP BV"

Utrecht
         

Op 1 mei 2016 is de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet DBA) van kracht geworden.

Deze wet wil schijnzelfstandigheid onder ZZP-ers voorkomen. Mocht toch sprake zijn van schijnzelfstandigheid of een verkapt loondienstverband dan wordt de opdrachtgever achteraf alsnog geconfronteerd met forse naheffingen.

Je kunt als opdrachtgever en ZZP-er op drie manieren omgaan met de risico's en de onzekerheden uit de Wet DBA. Zo kun je als ZZP-er samen met jouw opdrachtgever een (model)overeenkomst ondertekenen, je kunt als ZZP-er in loondienst treden bij een uitzendbureau/payrollbedrijf of je richt als ZZP-er uw eigen ZZP Payroll BV op en verhuurt je vervolgens vanuit deze ZZP Payroll BV aan opdrachtgever(s).

Deze lezing is uniek en zeer waardevol aangezien je tijdens deze bijeenkomst het echte verhaal en de werkelijke risico's omtrent deze Wet DBA te horen krijgt en tijdens deze lezing tevens de oplossingen voor deze onzekerheden en risico´s worden besproken en uiteengezet.

Meld je nu aan voor deze unieke en zeer waardevolle lezing en vul het aanmeldformulier in.

Datum

15 juni 2017

Tijd

Middag (15:00 tot 16:30 uur)

Locatie

Computerweg 2, 3542 DR Utrecht

Kosten

Deze maand gratis

Meer informatie:

Via onze website
info@vrbadvies.nl
0346-555797

agenda

Data ophalen ...

Nieuws

Helft van de ondernemers is lid van vereniging

Ongeveer de helft van de Nederlandse ondernemers is lid van een vereniging. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de Kamer van Koophandel. Mkb'ers (62%) zijn overigens vaker lid van een vereniging dan zzp'ers (43%).

KvK: merendeel zzp'ers en mbk'ers verwacht groeiende omzet

Het grootste gedeelte van de zzp'ers en mkb'ers verwacht in de aankomende jaren een groei in omzet. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Groeiambities en -belemmeringen van zzp en klein-mkb’ van de Kamer van Koophandel dat vandaag verschijnt.

Lees meer