Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
03  januari 2018

Workshop "Doel met gevoel"

Online

Ga jij er ook helemaal voor in 2018?

         

In 6 jaar ondernemerschap en tientallen boeken, webinars, blogs, gesprekken met klanten en met collega-ondernemers en mijn eigen coach, heb ik geleerd dat er 2 belangrijke factoren zijn die voor een groot deel bepalen of jij je doel behaalt.
De eerste is HOE jij je doel stelt. Je kunt je vast voorstellen dat er succesvolle en ook minder goed werkende manieren zijn.
En de tweede is je mindset. Bij het stellen van je doel is dat heel belangrijk maar gedurende het hele jaar noodzakelijk om je doelen te kunnen behalen.

Het goede nieuws: beide heb je in eigen hand

En nog meer goed nieuws: ik geef een online training om jou met behulp van deze twee factoren te helpen om er een supertof 2018 van te maken waarin jij kunt bereiken wat je wilt bereiken.
Niet langer constateren dat het niet gelukt is.
Niet langer belangrijke dingen voor je uit schuiven naar volgende maand of volgend kwartaal.
Maar ervoor gaan, en er zin in hebben om ermee aan de slag te gaan.

Training

Wil jij eind 2018 terugkijken op een succesvol jaar waarin je doelen hebt gerealiseerd en gedaan hebt wat je echt graag wilde doen?
Meld je dan aan voor de online training die ik op woensdag 3 januari ‘s avonds om 19.30 uur geef.
Tijdens de training beantwoord ik ook vragen. Uiteraard ontvang je een replay die je nog tot 1 februari kunt kijken en luisteren.

De training kost maar 19 euro ex BTW. Ik houd het expres laag qua kosten omdat ik het supertof vind als zoveel mogelijk mensen hun doelen gaan bereiken.
Je krijgt een factuur en kunt je aanmelden en betalen via deze link: AANMELDEN
Na het aanmelden en betalen ontvang je een link naar de registratiepagina om de training te kunnen volgen.
En tot 3 januari kun je natuurlijk zelf al wat denkwerk doen over waar je voor gáát in 2018.

Nieuws

Helft van de ondernemers is lid van vereniging

Ongeveer de helft van de Nederlandse ondernemers is lid van een vereniging. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de Kamer van Koophandel. Mkb'ers (62%) zijn overigens vaker lid van een vereniging dan zzp'ers (43%).

KvK: merendeel zzp'ers en mbk'ers verwacht groeiende omzet

Het grootste gedeelte van de zzp'ers en mkb'ers verwacht in de aankomende jaren een groei in omzet. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Groeiambities en -belemmeringen van zzp en klein-mkb’ van de Kamer van Koophandel dat vandaag verschijnt.

Lees meer