Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
28  maart 2017

Rabo Business Event: de klant is koning

Purmerend
         

Heb jij een eigen onderneming of wil je binnenkort starten? Kom dan op dinsdag 28 maart naar het Rabo Business Event in Theater de Purmaryn. Laat je inspireren door andere ondernemers, doe handige tips op voor jouw eigen onderneming en kom netwerken.

Programma Rabo Business Event

Gastspreker Milo Berlijn houd je deze avond een spiegel voor. Van jongs af aan is Berlijn actief in de horeca. Hij weet als geen ander hoe hij om moet gaan met klanten. Met zijn tips kan je direct aan de slag om klanten een boven verwachting goede service te bieden. Naast Berlijn zijn er deze avond diverse experts aanwezig die je verder kunnen helpen om jouw bedrijf te starten of een nieuwe boost te geven.

Zoals ieder jaar kiezen wij samen met jou de startende ondernemer van het jaar. Aansluitend op de feestelijke bekendmaking van deze Startersprijs, kun je onder het genot van een hapje en drankje jouw netwerk verbreden en kennis uitwisselen met andere ondernemers.

Locatie en tijdstip

Het Rabo Business Event vindt plaats in Theater de Purmaryn, Waagplein 1 in Purmerend. De deur gaat om 19:00 uur open en het event start om 19:30 uur. Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden.

agenda

Data ophalen ...

Blog

Krijg meer kliks met een .NL-domein


‘Volledig duurzaam’ pensioen opbouwen: wat is hier precies voor nodig?


Lees meer