Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
05  november 2016

Startersdag Kamer van Koophandel 2016

         

Ben je van plan om een eigen bedrijf te starten? Of ben je net gestart? Kom dan op zaterdag 5 november naar de Startersdag. Een dag vol informatie en inspiratie om de start van jouw bedrijf tot een succes te maken. 

De Startersdag is hét gratis jaarlijkse evenement voor startende ondernemers. Op deze dag kun je je uitgebreid laten informeren over alle (on)mogelijkheden voor de start van je eigen bedrijf. Van financieringsvormen, administratie en belastingzaken tot het schrijven van een goed ondernemingsplan.

Programma en tijdstip

Dit jaar kan je de Startersdag bezoeken in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Urmond. Iedere locatie heeft een eigen doorlopend programma van 10.00 tot 16.00 uur met gedurende de hele dag interessante presentaties, persoonlijk advies en netwerken.

Meer informatie en aanmelden

Meld je snel aan via onderstaande button en kies welke presentaties je wilt bijwonen.

agenda

Data ophalen ...

Blog

Krijg meer kliks met een .NL-domein


‘Volledig duurzaam’ pensioen opbouwen: wat is hier precies voor nodig?


Lees meer

Nieuws

Helft van de ondernemers is lid van vereniging

Ongeveer de helft van de Nederlandse ondernemers is lid van een vereniging. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de Kamer van Koophandel. Mkb'ers (62%) zijn overigens vaker lid van een vereniging dan zzp'ers (43%).

KvK: merendeel zzp'ers en mbk'ers verwacht groeiende omzet

Het grootste gedeelte van de zzp'ers en mkb'ers verwacht in de aankomende jaren een groei in omzet. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Groeiambities en -belemmeringen van zzp en klein-mkb’ van de Kamer van Koophandel dat vandaag verschijnt.

Lees meer