Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
13  november 2017

Startersevenement Alkmaar

Alkmaar

Leer in één avond hoe je succesvol kunt starten als ondernemer!

         

Rabobank Alkmaar e.o. organiseert het startersevenement voor de regio Alkmaar. Rabobank zet samen met Interpolis en starten.nl haar deuren wijd open voor (oriënterende) starters. Tijdens deze avond staan informeren, inspireren en netwerken centraal. Je bent van harte uitgenodigd!

Tijdens dit evenement zullen we onder andere ingaan op:

 • Wat moet ik regelen met de Belastingdienst?
 • Hoe haal ik meer uit de markt?
 • Hoe presenteer ik me online als ondernemer?
 • Wat zijn mijn ondernemersrisico's?
 • Hoe zorg ik dat ik succesvol blijf na de start?

Locatie

Het Startersevenement Alkmaar vindt plaats op maandag 13 november op de locatie van Rabobank Alkmaar e.o.: Robonsbosweg 5, 1816 MK Alkmaar

Programma

 • 19:00 uur       Inloop
 • 19:15 uur       Plenaire opening
 • 19:30 uur       Start eerste ronde workshops
 • 20:15 uur       Pauze en netwerkcafé
 • 20:30 uur       Start tweede ronde workshops
 • 21:15 uur       Plenaire afsluiting + kennisquiz
 • 21:30 uur       Netwerkcafé + borrel
 • 22:30 uur       Einde

Tijdens het netwerkcafé kun je vragen stellen aan de aanwezige specialisten en in gesprek raken met andere startende ondernemers.

Workshops

Tijdens dit startersevenement zullen er diverse workshops worden verzorgd. Hieronder een overzicht van deze workshops, waar je je voor moet aanmelden:

Hoe succesvol blijven na een goede start?
Bij de start van je bedrijf is er voldoende focus en voorbereiding om succesvol te starten, maar hoe zorg je na de start dat je succesvol blijft? Olaf Dannijs van Rabobank Alkmaar e.o. verzorgt deze workshop samen met De Hooge Waerder. Ze delen ervaringen en geven tips.

Goede start met belastingen!
Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Zo krijg je te maken met administratieve en fiscale verplichtingen. Tijdens deze workshop gaat Joeri Goede in op het fiscale deel van het ondernemerschap. Zo krijg je informatie over de btw en de inkomstenbelasting, maar ook over de diverse aftrekposten die voor jou gelden.

Hoe presenteer jij je online als ondernemer?
Hoe zorg jij ervoor dat je online een goede eerste indruk achterlaat en dat jouw netwerk je ziet als specialist. Martijn Pennekamp neemt jou tijdens deze workshop mee in de mogelijkheden en trends en geeft tips waar je direct mee aan de slag kan.

Loop jij als startende ondernemer risico’s?
Natuurlijk horen risico’s bij het ondernemerschap. Toch is het slim om nu al bij sommige risico’s wat langer stil te staan. Welke risico’s dat zijn en hoe je deze risico’s kunt beperken, afdekken en verzekeren, ontdek je samen met Interpolis in deze workshop.

Ronde 1
Workshop 1 - Hoe succesvol blijven na een goede start!
Workshop 2 - Goede start met belastingen (wetgeving, fiscale zaken, aftrekposten)

Ronde 2
Workshop 3 - Hoe presenteer jij je online als ondernemer?
Workshop 4 - Loop jij als startende ondernemer risico’s? 

Aanmelden

Wil je alle tips voor jouw nieuwe onderneming niet missen? Schrijf je dan hieronder gratis in voor dit startersevenement en maak een keuze uit de workshops. Deelname aan de bijeenkomst is gratis voor zowel klanten als niet-klanten van Rabobank Alkmaar e.o..

 

agenda

Data ophalen ...