Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
01  november 2017

Startersevenement 'Succesvol starten als ondernemer!'

Emmeloord

Leer in één avond hoe je succesvol kunt starten als ondernemer!

         

Rabobank Noordoostpolder-Urk organiseert het startersevenement voor de regio Flevoland. Rabobank zet samen met Interpolis en starten.nl haar deuren wijd open voor (oriënterende) starters. Hoe bouw je aan een toekomstbestendige en flexibele onderneming? Tijdens deze avond staan informeren, inspireren, verbinden en netwerken centraal. Je bent van harte uitgenodigd!

Tijdens dit evenement zullen we onder andere ingaan op:

 • Wat moet ik regelen met de Belastingdienst?
 • Hoe presenteer ik me online als ondernemer?
 • Wat zijn mijn ondernemersrisico's?

Locatie

Het Startersevenement 'Succesvol starten als ondernemer?' vindt plaats op woensdag 1 november op de locatie van Rabobank Noordoostpolder-Urk in Emmeloord: De Deel 1, 8302 EJ Emmeloord

Programma

 • 19:00 uur       Inloop
 • 19:30 uur       Plenaire opening
 • 19:45 uur       Het succesverhaal van ondernemer Sebastian Bakker
 • 20:30 uur       Pauze en netwerkcafé
 • 20:45 uur       Start workshops
 • 21:30 uur       Plenaire afsluiting + kennisquiz
 • 21:45 uur       Netwerkcafé + borrel
 • 22:30 uur       Einde

Tijdens het netwerkcafé kun je vragen stellen aan de aanwezige specialisten en in gesprek raken met andere startende ondernemers.

Het succesverhaal van Sebastian Bakker

Sebastian is een no-nonsens polder ondernemer, die met de voeten in de klei "stad Groningen" verovert met zijn ondernemersgeest. 050Media Development, Haxo Retail en CookingLife zijn brutale, maar succesvolle voorbeelden uit zijn jonge bestaan. Zijn onderneming Haxo Retail B.V. is door Deloitte genomineerd voor de Technology Fast50 Award 2017.
Zijn visie: "Wanneer ik mijn doel goed voor ogen heb, kom en ga ik los"

Workshops

Tijdens dit startersevenement zullen er diverse workshops worden verzorgd. Hieronder een overzicht van deze workshops, waar je je voor moet aanmelden:

Goede start met belastingen!
Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Zo krijg je te maken met administratieve en fiscale verplichtingen. Tijdens deze workshop gaat Joeri Goede in op het fiscale deel van het ondernemerschap. Zo krijg je informatie over de btw en de inkomstenbelasting, maar ook over de diverse aftrekposten die voor jou gelden.

Hoe presenteer jij je online als ondernemer?
Hoe zorg jij ervoor dat je online een goede eerste indruk achterlaat en dat jouw netwerk je ziet als specialist.
Martijn Pennekamp neemt jou tijdens deze workshop mee in de mogelijkheden en trends. Daarnaast geeft hij tips waar je direct mee aan de slag kan.

Loop jij als startende ondernemer risico’s?
Natuurlijk horen risico’s bij het ondernemerschap. Toch is het slim om nu al bij sommige risico’s wat langer stil te staan. Welke risico’s dat zijn en hoe je deze risico’s kunt beperken, afdekken en verzekeren, ontdek je samen met Interpolis in deze workshop.

Ronde 1
Workshop 1 - Goede start met belastingen (wetgeving, fiscale zaken, aftrekposten)
Workshop 2 - Hoe presenteer jij je online als ondernemer?
Workshop 3 - Loop jij als startende ondernemer risico’s? 

Wil je alle tips voor jouw onderneming niet missen? Schrijf je dan hieronder gratis in voor dit startersevenement en maak een keuze uit één van de workshops. Deelname aan de bijeenkomst is gratis voor zowel klanten als niet-klanten van Rabobank Noordoostpolder-Urk.


agenda

Data ophalen ...

Nieuws

Helft van de ondernemers is lid van vereniging

Ongeveer de helft van de Nederlandse ondernemers is lid van een vereniging. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de Kamer van Koophandel. Mkb'ers (62%) zijn overigens vaker lid van een vereniging dan zzp'ers (43%).

KvK: merendeel zzp'ers en mbk'ers verwacht groeiende omzet

Het grootste gedeelte van de zzp'ers en mkb'ers verwacht in de aankomende jaren een groei in omzet. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Groeiambities en -belemmeringen van zzp en klein-mkb’ van de Kamer van Koophandel dat vandaag verschijnt.

Lees meer