Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
07  februari 2018

Startersevenement Regio Waterland

Purmerend

Leer in één avond hoe je succesvol kunt starten als ondernemer!

         

Rabobank Waterland en Omstreken, Gemeente Purmerend, Gemeente Beemster, Interpolis en Starten.nl  organiseren hét gratis startersevenement voor de regio Waterland. Samen zetten zij de deuren wijd open voor oriënterende starters en net gestarte ondernemers. Kom deze avond netwerken en laat je informeren en inspireren. Wil je weten wie de winnaar is van de Startersprijs van Rabobank Waterland en Omstreken? Aan het begin van de avond wordt de winnaar bekend gemaakt.

Je bent van harte uitgenodigd!

 

Datum en locatie

Woensdag 7 februari 2018
BurgGolf, Golfresort De Purmer: Westerweg 60, 1445 AD Purmerend

Programma

 • 18:45 uur       Inloop
 • 19:15 uur       Welkom
 • 19:20 uur       Inspirerend interview met drie ondernemers en uitreiking Rabobank Startersprijs
 • 19:45 uur       Inloopmoment startersevenement
 • 19:50 uur       Opening door wethouders Harry Rotgans Gemeente Purmerend en Dick Butter Gemeente Beemster
 • 20:00 uur       Workshopronde 1
 • 20:40 uur       Pauze en netwerkcafé
 • 21:05 uur       Workshopronde 2
 • 21:45 uur       Netwerkcafé
 • 22:30 uur       Einde

Stel tijdens het netwerkcafé je vragen aan de aanwezige specialisten en raak in gesprek met andere startende ondernemers.

Workshops

Tijdens dit evenement leer je meer over:

 • Wat moet ik regelen met de Belastingdienst?
 • Hoe bepaal ik mijn uurtarief?
 • Hoe haal ik meer uit de markt?
 • Hoe presenteer ik me online als ondernemer?
 • Wat zijn mijn ondernemersrisico's?
 • Hoe maak ik een succesvol ondernemingsplan?

Vergroot je kennis en volg tijdens dit startersevenement twee workshops. Nieuwsgierig welke workshops je kunt volgen? Maak een keuze uit onderstaande workshops en meld je aan.

Kansen in kaart brengen met het ondernemingsplan?
Tijdens deze interactieve workshop van Rabobank Waterland en Omstreken ga je aan de slag met het Business Model Canvas, een vorm van een ondernemingsplan. Aan de hand van negen bouwstenen breng je de kansen voor jouw bedrijf in kaart. Aan het eind van de workshop weet je welke bedrijfsonderdelen in jouw organisatie van groot belang zijn en waar eventuele bijsturing nodig is.  Bovendien krijg je inzicht in hoe je nieuwe bedrijfsactiviteiten het best kunt oppakken en of ze ook rendabel zijn.

Goede start met belastingen en uurtarief!
Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Zo krijg je te maken met administratieve en fiscale verplichtingen. En hoe bepaal je nu een goed uurtarief? Tijdens deze workshop gaat Joeri Goede in op het fiscale deel van het ondernemerschap en laat hij zien hoe je je uurtarief kunt vaststellen. Je krijgt informatie over btw en inkomstenbelasting, maar ook over de diverse aftrekposten die voor jou gelden.

Hoe presenteer jij je online als ondernemer?
Hoe zorg jij ervoor dat je online een goede eerste indruk achterlaat en dat jouw netwerk je ziet als specialist. Martijn Pennekamp neemt jou tijdens deze workshop mee in de mogelijkheden en trends en geeft tips waar je direct mee aan de slag kan.

Loop jij als startende ondernemer risico’s?
Natuurlijk horen risico’s bij het ondernemerschap. Toch is het slim om nu al bij sommige risico’s wat langer stil te staan. Welke risico’s dat zijn en hoe je deze risico’s kunt beperken, afdekken en verzekeren, ontdek je samen met Interpolis in deze workshop.

Ronde 1
Workshop 1 - Kansen in kaart brengen met het ondernemingsplan!
Workshop 2 - Goede start met belastingen en uurtarief!

Ronde 2
Workshop 3 - Hoe presenteer jij je online als ondernemer?
Workshop 4 - Loop jij als startende ondernemer risico’s? 

Aanmelden

Wil je alle tips voor jouw onderneming niet missen? Schrijf je dan hieronder gratis in voor dit startersevenement en maak een keuze uit de workshops. Wil je ook aangeven of je bij de uitreiking van de Startersprijs aanwezig bent? Deelname aan de bijeenkomst is gratis voor zowel klanten als niet-klanten van Rabobank Waterland en Omstreken.