Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
08  april 2019

Startersevenement Regio Waterland

Purmerend

Leer in één avond hoe je succesvol kunt starten als ondernemer!

         

Rabobank Waterland en Omstreken, de diverse gemeenten en netwerkorganisaties in Waterland organiseren samen met het Startersloket hét gratis startersevenement voor de regio Waterland. Samen zetten zij de deuren wijd open voor oriënterende starters en net gestarte ondernemers. Kom deze avond netwerken en laat je informeren en inspireren.

Je bent van harte uitgenodigd!

Datum en locatie

Maandag 8 april 2019
BurgGolf, Golfresort De Purmer: Westerweg 60, 1445 AD Purmerend

Programma

 • 19.00 uur       Inloop
 • 19:30 uur       Welkom
 • 19:45uur        Workshopronde 1
 • 20:30 uur       Pauze
 • 20:45 uur       Workshopronde 2
 • 21:30 uur       Netwerkcafé
 • 22:30 uur       Einde

Stel tijdens het netwerkcafé je vragen aan de aanwezige specialisten en raak in gesprek met andere (startende) ondernemers.

Workshops

Tijdens dit evenement leer je meer over:

 • Wat moet ik regelen met de Belastingdienst?
 • Hoe bepaal ik mijn uurtarief?
 • Hoe haal ik meer uit de markt?
 • Hoe presenteer ik me online als ondernemer?
 • Wat zijn mijn ondernemersrisico's?
 • Hoe maak ik een succesvol ondernemingsplan?

Vergroot je kennis en volg tijdens dit startersevenement twee workshops. Nieuwsgierig welke workshops je kunt volgen? Maak een keuze uit onderstaande workshops en meld je aan.

Groeistrategieën voor een vliegende start met je bedrijf
Hoe onderscheid jij je in een volle markt? Hoe kom je aan klanten? Hoe zorg je dat je bedrijf groeit? In deze workshops leert Mirjam van Gaalen je hoe je het fundament van je bedrijf legt en worden een aantal groei- en marketingstrategieën.

Hoe presenteer jij je online als ondernemer?
Hoe zorg jij ervoor dat je online een goede eerste indruk achterlaat en dat jouw netwerk je ziet als specialist. Hoe trek jij klanten aan met je website en social media? Marielle de Munnik vertelt je hoe je jouw website inricht om bezoekers te overtuigen om klant te worden. En ze geeft je tips over de inzet van social media, waar je direct mee aan de slag kan. 

Goede start met belastingen!
Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Zo krijg je te maken met administratieve en fiscale verplichtingen. Tijdens deze workshop gaat Joeri Goede in op het fiscale deel van het ondernemerschap. Je krijgt informatie over btw en inkomstenbelasting, maar ook over diverse aftrekposten die voor jou gelden.  

Krijg de juiste prijs voor jouw product of dienst
Hoe zorg je ervoor dat je het juiste uurtarief vraagt? Gebruik jij wel slimme prijzen? En wil jij meer winst maken? Linda Kramer van Bruisend in Bedrijf vertelt je over prijsbepaling en prijspsychologie. Ze geeft je tips hoe jij díe prijs van je klant krijgt die je ook daadwerkelijk wil hebben. En kijkt samen met jou of jij wel de juiste prijs voor jouw product of dienst vraagt. Na deze kennissessie weet jij hoe jouw klant ‘ja’ zegt tegen jouw product of dienst zonder dat de prijs er toe doet.

Ronde 1
Workshop 1 - Groeistrategieën voor een vliegende start met je bedrijf
Workshop 2 - Hoe presenteer jij je online als ondernemer?

Ronde 2
Workshop 3 - Goede start met belastingen!
Workshop 4 - Krijg de juiste prijs voor jouw product of dienst

Aanmelden

Wil je alle tips voor jouw onderneming niet missen? Schrijf je dan hieronder gratis in voor dit startersevenement en maak een keuze uit de workshops.

Blog

Krijg meer kliks met een .NL-domein


‘Volledig duurzaam’ pensioen opbouwen: wat is hier precies voor nodig?


Lees meer

Nieuws

Helft van de ondernemers is lid van vereniging

Ongeveer de helft van de Nederlandse ondernemers is lid van een vereniging. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de Kamer van Koophandel. Mkb'ers (62%) zijn overigens vaker lid van een vereniging dan zzp'ers (43%).

KvK: merendeel zzp'ers en mbk'ers verwacht groeiende omzet

Het grootste gedeelte van de zzp'ers en mkb'ers verwacht in de aankomende jaren een groei in omzet. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Groeiambities en -belemmeringen van zzp en klein-mkb’ van de Kamer van Koophandel dat vandaag verschijnt.

Lees meer