Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Blogs
         

5 WordPress plugins die je als ondernemer niet kan missen

Jerry Tieben
15 mei 2015

WordPress is het meestgebruikte platform voor het maken van websites, dat mag duidelijk zijn. Zowel professionals als startende zelfstandigen die hun eigen site maken kiezen vaak voor dit relatief simpele systeem. Toch is het niet altijd even gebruiksvriendelijk, volledig en veilig. Daarom bij deze 5 wordpress plugins die je als ondernemer niet mág missen.

5. Yoast SEO
Yoast SEO is een geweldigde zoekmachine optimalisatie plugin. Hoewel ik je afraad bakken tijd te steken in SEO is dit een plugin die je snel wat op kan leveren. Besteed er een uurtje of twee aan en je staat binnenkort weer wat hoger in Google. Ga daarna weer lekker verder met bloggen, want dat levert je meer op hoor!
Klik hier om naar de plugin te gaan

4. iThemes Security
Hackers zijn er nou eenmaal en ze worden steeds beter. Bosjes wordpress sites worden gehackt en da’s niet zo leuk. De oplossing is deze plugin die je website behoorlijk goed beschermd. Oke, zelfs de overheid is te hacken dus helemaal veilig ben je niet, maar het is een goed begin. Bovendien gebruikt deze plugin een lijst met bekende hackers die standaard worden geblokkeerd. Als je dan ook de backup functie inschakelt kan het bijna niet meer mis gaan toch?!
Klik hier om naar de plugin te gaan

3. BlackStudio TinyMCE Widget (visual Editor)
Als je in wordpress een tekstwidget toevoegt dan moet je alles in HTML doen… irritant he?! Deze widget maakt een What You See Is What You Get weergave van aan. Dat betekent dat je net als in de rest van wordpress je tekst gewoon lekker op kan maken met bold, italic, etc. Plaatjes toevoegen in de sidebar wordt zo ook een véél makkelijkere opgave.
Klik hier om naar de plugin te gaan

2. Tweetily
Onmisbaar voor de bloggers onder ons. Deze plugin post volgens een tijdsinterval (zelf in te vullen) een blogpost van je op twitter. Zo heb je altijd wat te melden op twitter zonder dat je daar zelf wat voor hoeft te doen. Weer wat tijd gewonnen :)
Klik hier om naar de plugin te gaan

1. TinyMCE Advanced
Deze moet je even aan je webdesigner vragen, want het vraagt wat extra configuratie. Maar áls je ‘m hebt kan je je websites opmaken in de weergave zoals jouw klanten ‘m ook zien. Dus je ziet direct hoe de kop 1 eruit ziet, of de tekst in het juiste lettertype staat, etc. Ik kán niet zonder :)
Klik hier om naar de plugin te gaan

Jerry Tieben

Jerry Tieben is coachend vormgever, klik hier voor de website van Jerry of volg hem via Twitter @jerrytieben.

agenda

Data ophalen ...

Nieuws

Nieuwe kleineondernemersregeling vanaf 1 januari 2020 van kracht

Kleine ondernemers en organisaties kunnen vanaf 1 januari 2020 zelf kiezen voor vrijstelling van de btw.

Drie keer zoveel zzp'ers in Hollands Kroon dan rest van Nederland

Het percentage zzp'ers van het totaal aantal banen ligt in de gemeente Hollands Kroon drie keer zo hoog dan in de rest van Nederland. Dat meldt Hollands Kroon Actueel op basis van cijfers van het CBS.

Lees meer