Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Het Ondernemerscollectief behaalt 20.000 leden

10 augustus 2018

Een mijlpaal voor Het Ondernemerscollectief: deze week sloot het 20.000e lid zich aan bij het collectief. Om dat te vieren krijgen nieuwe leden vanaf deze week gratis het boek ‘Ik verdien meer’ van Marian Koek bij een jaarlidmaatschap. Via Het Ondernemerscollectief kunnen zzp’ers gebruikmaken van diverse services, zoals een juridische helpdesk, incassoservice of fiscale helpdesk. Ook hebben leden recht op tientallen collectieve kortingen.

Het Ondernemerscollectief werd in 2013 het leven geroepen door Martijn Pennekamp, oprichter van het best bezochte platform voor zzp’ers: ikwordzzper.nl. “Het Ondernemerscollectief is opgericht om ondernemen voor zelfstandigen nóg leuker en makkelijker te maken”, aldus Pennekamp. “Ondernemers moeten maximaal kunnen profiteren: van zowel onze helpdesks en services als van kortingen bij aangesloten partners.”

Het Ondernemerscollectief biedt ondernemers een helpende hand bij inhoudelijke vragen.” Vragen over pensioen, fiscale zaken, boekhouding, modelcontracten en voorwaarden, verzekeringen maar ook juridische vragen worden bij Het Ondernemerscollectief beantwoord. Ook kunnen leden gebruikmaken van een ‘no cure no pay’ incassoservice.

Exclusieve kortingen

Om ondernemers nóg een extraatje te bieden, geeft het collectief haar leden ook exclusieve kortingen. Zo zijn grote partners als VGZ en het Zilveren Kruis aangesloten bij Het Ondernemerscollectief, maar kunnen ondernemers ook korting krijgen op bijvoorbeeld boekhoud- en administratietools, schade- of arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en zelfs dagjes weg.

Gratis boek voor nieuwe leden

Het 20.000e lid: dat moet gevierd worden, aldus het collectief. Vandaar dat ondernemers die zich vanaf deze week tot 1 september aanmelden, gratis het boek ‘Ik verdien meer’ ontvangen, waarvan Pennekamp tevens het voorwoord schreef. In dit boek geeft accountant en mindful coach Marian Koek handige tips om je strategie én mindset te verbeteren om zo meer omzet en meer klanten te behalen.

Profiteren kan nog tot 1 september: meld je aan voor een jaarlidmaatschap voor € 29,95 en ontvang het boek gratis.

agenda

Data ophalen ...

Blog

Je uren bijhouden doe je zo: 4 onmisbare tips voor je urenregistratie als ondernemer


Met onderstaande tips kom je als startende ondernemer minder snel financieel in de knoop


Lees meer

Nieuws

Btw-vrijstelling? Bekijk vóór 2 december of de kleineondernemersregeling iets voor jou is

Wil je per 1 januari 2024 deelnemen aan de kleineondernemersregeling (KOR)? Dan is het goed om nu een afweging te maken, want aanmelden voor het nieuwe jaar kan tot 2 december 2023.

Moneybird, het meest gebruikte boekhoudprogramma onder (startende) ondernemers

Uit onderzoek van ZZP Expert Martijn Pennekamp is gebleken dat Moneybird momenteel het meest gebruikte boekhoudprogramma onder (startende) ondernemers is.

Lees meer